Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Åvik Svart 109x45x190cm

7550 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp svart med glasdörrar, klarglas, två lådor och fyra hyllplan.
Bredd 109x Djup 45x Höjd 190cm.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Åvik är inte bara ett vitrinskåp, det är en förening av enkelhet och skönhet i en tidlös design. Detta svarta vitrinskåp har två rejäla glasdörrar med klarglas, vilket ger dig möjligheten att visa upp dina älskade ägodelar på ett elegant sätt. Bakom de två glasdörrarna finns tre rymliga hyllplan och en botten, som erbjuder gott om utrymme för att ordna dina saker.

Silversvarta runda handtag ger en subtil kontrast och en modern touch till skåpet, samtidigt som de är praktiska och lätta att använda. De synliga silversvarta gångjärnen matchar de runda handtagen.

Toppad med en kraftig krönlist upptill och en hel svart färg som ger en tidlös och sofistikerad känsla, är Åvik vitrinskåp en imponerande möbel som kommer att vara i centrum för uppmärksamheten i ditt hem.

Med måtten på 109 cm i bredd, 45 cm i djup och 190 cm i höjd är Åvik en praktisk och stilfull möbel för ditt hem. Dess färdigmonterade design i kartong gör att du kan njuta av dess skönhet direkt efter leveransen, utan besväret med montering.

Åvik - Ett svart vitrinskåp som kombinerar stil och funktion på ett fantastiskt sätt.Artikelnummer:
QF08-S-33

Möbler
Övrigt