Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Strömsbruk Kryss, Svart 50x40x190cm

3950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Snyggt Vitrinskåp i svart med glasdörr och kryss, klarglas, tre hyllplan och botten.
Bredd 50x Djup 40x Höjd 190cm.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Välkommen till Strömsbruk, ett praktfullt vitrinskåp som förenar elegans och funktionalitet på ett enastående sätt. I en läcker svart nyans utstrålar detta skåp en tidlös charm som kommer att förhöja din inredning oavsett var du väljer att placera det.

Strömsbruk är utrustat med en vacker glasdörr med kryss spröjsar framför klarglaset, vilket ger en konstnärlig touch till skåpets design. Totalt fyra kryss spröjsar pryder dörren och skapar en förtrollande estetik.

Bakom den eleganta dörren hittar du tre generösa hyllplan och en rymlig botten, perfekt för att exponera och organisera dina ägodelar. De silversvarta runda handtagen och matchande synliga silversvarta gångjärnen ger en fin touch till skåpets utseende och är både praktiska och stilfulla.

Strömsbruk är utformat med en snygg krönlist upptill, vilket ger skåpet en karakteristisk prägel. Dess kompakta dimensioner på 50 cm i bredd, 40 cm i djup och 190 cm i höjd gör det till en mångsidig möbel som passar perfekt i små utrymmen, inklusive badrum.

Tillverkat av högkvalitativt massivt pinjeträ och MDF är detta skåp byggt för att hålla och behålla sin skönhet över tid. Och det bästa av allt - det levereras färdigmonterat i en kartong, så du kan snabbt njuta av dess praktiska förvaringsmöjligheter utan krångel med montering.Artikelnummer:
VG05-S-28

Möbler
Övrigt