Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Fässkär Svart 115x45x210cm

8550 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp svart med glasdörrar, klarglas och lådor.
Bredd 115x Djup 40x Höjd 210cm.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Fässkär - Ett Storslaget Svart Vitrinskåp

Fässkär är inte bara ett vitrinskåp, det är ett skåp som kan ta din inredning till nya höjder. Detta svarta vitrinskåp är en kombination av elegans och funktion i en tidlös design. Med två glasdörrar och vackra spröjs framför klarglaset blir skåpet en konstnärlig inredningsdetalj.

Bakom de två glasdörrarna finns tre rymliga hyllplan och en botten som ger gott om utrymme att ordna och visa upp dina ägodelar. Spröjsen framför glaset ger skåpet en extra dimension av stil och charm.

Silversvarta runda handtag ger en fin kontrast till skåpets svarta solida färg, samtidigt som de är praktiska och lätta att använda. De synliga silversvarta gångjärnen är en fin detalj i skåpets design.

Med måtten på 115 cm i bredd, 40 cm i djup och 210 cm i höjd är Fässkär ett av våra största skåp, vilket ger generöst med förvaringsutrymme. Den kraftiga krönlisten upptill ger skåpet karaktär.

Fässkär är tillverkat av högkvalitativa material, inklusive massivt pinjeträ och MDF, vilket garanterar att det är en hållbar möbel som kommer att bevara sin skönhet över tid. Dess färdigmonterade design i kartong gör att du kan njuta av dess praktiska funktioner och skönhet direkt efter leveransen, utan besväret med montering.

Fässkär - Ett stort svart vitrinskåp som kombinerar imponerande stil med praktisk förvaring och som kan förvandla ditt hem till en plats fylld med enkel elegans och funktionalitet.Artikelnummer:
QF09-S-36

Möbler
Övrigt