Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Rävelsjö Svart 145x45x220cm

11950 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Snyggt Vitrinskåp i svart med glasdörrar, klarglas, två lådor och täckta dörrar.
Bredd 145x Djup 45x Höjd 220cm.
Vikt 126 kg.
Underdel 58 kg. Överdel 68 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Rävelsjö vitrinskåp är en möbel som förenar elegans och praktisk användning. Detta vackra vitrinskåp i solid svart är skapat i den klassiska stilen och erbjuder enastående förvaringsmöjligheter.

Skåpet är indelat i två delar: över- och underdel. Överdelen har två glasdörrar med klarglas som ger en fantastisk vy till dess fyra hyllplan. Den öppna designen mellan vänster och höger sida ger en extra dimension till presentationen av dina ägodelar.

Underdelen är praktisk med två lådor och två täckta dörrar, samt två hyllplan som ger generöst med förvaringsutrymme. Silversvarta handtag och synliga gångjärn i svart ger en sofistikerad touch till skåpets utseende.

Rävelsjö vitrinskåp är en hög och ståtlig möbel med dimensioner på 145 cm i bredd, 45 cm i djup och 220 cm i höjd. Den har en hel sockel nedtill som ger en ren och enhetlig look.

Tillverkat av högkvalitativa material, inklusive massivt pinjeträ och MDF, är detta vitrinskåp byggt för att hålla och behålla sin skönhet över tid. 

Rävelsjö vitrinskåp levereras färdigmonterat i två separata kartonger, vilket gör det enkelt att placera i det utrymme du föredrar utan krångel med montering.

Oavsett om du vill förbättra ditt vardagsrum, arbetsplats eller något annat utrymme, kan Rävelsjö vitrinskåp bli det perfekta valet. Det är en möbel som utstrålar stil och erbjuder generös förvaring för dina ägodelar samtidigt som det tillför elegans och karaktär till ditt hem.Artikelnummer:
AD01-145-S-44

Möbler
Övrigt