Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Hamre Svart 50x40x195cm

4350 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp Svart med glasdörr, klarglas och täckt dörr. Glas på sidorna. Två hyllplan uppe och ett hyllplan nedtill.
Bredd 50x Djup 40x Höjd 195cm.
Vikt 51 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong..

Hamre är ett elegant svart vitrinskåp som erbjuder både enkelhet och användbarhet i en unik design. Med sin solida svarta färg kommer det att bli en imponerande tillskott till ditt hem.

Skåpet har en glasdörr som ger dig möjlighet att exponera dina favoritföremål på ett elegant sätt. Klarglas i dörren ger en tydlig vy av dina ägodelar medan den täckta dörren under låter dig diskret förvara de mindre estetiskt tilltalande föremålen.

Inuti Hamre finner du tre hyllplan i den övre delen och två hyllplan i den nedre delen, vilket ger dig rikligt med utrymme att organisera och visa upp dina saker. De silversvarta handtagen ger en subtil kontrast till det svarta skåpet och lägger till en touch av elegans i varje detalj.

Hamre är inte bara vackert, det är också mångsidigt. Det passar utmärkt i vardagsrummet, matsalen eller till och med i badrummet för att organisera handdukar och toalettartiklar.

Med sina generösa dimensioner på 50 cm i bredd, 40 cm i djup och 195 cm i höjd är Hamre det perfekta valet för att komplettera din inredning. Dessutom levereras Hamre färdigmonterat i en kartong, vilket innebär att du kan njuta av dess skönhet direkt efter leveransen utan besväret med montering.Artikelnummer:
VG71-50-S-40

Möbler
Övrigt