Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Alborga Kryss Svart 60x40x210cm

4450 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Snyggt Vitrinskåp i svart med glasdörr och kryss, klarglas, tre hyllplan och botten. 
Bredd 60x Djup 40x Höjd 210cm.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Välkommen till Alborga, ett smakfullt vitrinskåp som kombinerar stil och funktionalitet på ett imponerande sätt. I en elegant svart nyans utstrålar detta skåp en tidlös charm som kommer att lyfta din inredning.

Alborga är utrustat med en vacker glasdörr med krysspröjsar framför klarglaset, vilket ger en konstnärlig touch till skåpets design. Med fyra krysspröjsar på dörren skapas en förtrollande estetik som kommer att imponera på detaljnivå.

Bakom dörren finner du tre generösa hyllplan och en rymlig botten, perfekt för att exponera och organisera dina ägodelar. De silversvarta runda handtaget och matchande synliga silversvarta gångjärnen bidrar till skåpets eleganta utseende och är både praktiska och stilfulla.

Alborga är utformat med en snygg krönlist upptill, vilket ger skåpet en karakteristisk prägel. Tillverkat av högkvalitativt massivt pinjeträ och MDF är detta skåp konstruerat för att vara hållbart och bibehålla sin skönhet över tid. Dessutom levereras det färdigmonterat i en kartong, vilket gör det enkelt att snabbt njuta av dess praktiska förvaringsmöjligheter utan krångel med montering.

Alborga är inte bara ett vitrinskåp, det är en stilfull inredningsdetalj som kommer att förvandla ditt hem oavsett var du placerar det.Artikelnummer:
VG05-S-210-28

Möbler
Övrigt