Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Ina Svart 70x40x195cm

5450 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Snyggt Vitrinskåp i svart med en glasdörr, låda och täckt dörr. Tre hyllplan bakom glasdörren och två hyllplan bakom täckta dörren.
Bredd 70x Djup 40x Höjd 195cm.
Vikt 43 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Ina är ett stilfullt svart vitrinskåp som erbjuder en tidlös design med praktisk användning. Med sin solida svarta färg är det en möbel som ger en elegant och stilig närvaro i ditt hem.

Skåpet har en glasdörr med vackra spröjs som skapar en omedelbar blickfång. Bakom denna dörr finns tre rymliga hyllplan som är redo att visa upp dina favoritprylar eller samlarobjekt. Klarglaset i dörren låter dina ägodelar stråla och skapa en fängslande vy.

För extra bekvämlighet erbjuder Ina även en praktisk låda mellan glasdörren och den täckta dörren. Här kan du förvara mindre saker och hålla dem organiserade och lättillgängliga. Bakom den täckta dörren finns ytterligare två hyllplan för att förvara de saker du vill ha bortom synhåll.

De silversvarta handtagen ger en subtil kontrast och en modern touch till skåpet. Synliga gångjärn på båda dörrarna ger en rustik charm som är både hållbar och vacker.

Ina är inte bara begränsad till vardagsrummet eller matsalen - det är en utmärkt förvaringslösning för badrummet också. Perfekt för handdukar, toalettartiklar och andra badrumsnödvändigheter.

Med sina generösa dimensioner på 70 cm i bredd, 40 cm i djup och 195 cm i höjd är Ina en praktisk och stilfull tillägg till många rum. Och det bästa av allt, det levereras färdigmonterat i en kartong, vilket gör att du kan njuta av dess skönhet direkt efter leveransen utan krångel med montering.

Ina - ett svart vitrinskåp som erbjuder både skönhet och praktisk förvaring för att förhöja din hemmiljö och göra den ännu mer funktionell.Artikelnummer:
QF22-S-40

Möbler
Övrigt