Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Hudiksvall Svart 109x45x190cm

7150 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Snyggt Vitrinskåp i svart med två hela glasdörrar, klarglas, tre hyllplan och botten.
Bredd 109x Djup 45x Höjd 190cm.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Hudiksvall vitrinskåp är en möbel som förenar enkelhet och skönhet på ett stilfullt sätt. Detta eleganta svarta vitrinskåp är utrustat med två hela glasdörrar med klarglas, vilket ger dig möjlighet att visa upp dina favoritprylar med stolthet. Med sina tre rymliga hyllplan och botten finns det gott om utrymme för att organisera dina ägodelar.

De silversvarta runda handtagen är en subtil kontrast som ger skåpet en modern touch samtidigt som de är enkla att använda. De synliga silversvarta gångjärnen ger skåpet en snygg charm som håller i längden.

Hudiksvall vitrinskåp har en kraftig krönlist upptill, vilket ger det karaktär och skapar en elegant touch. Den hel svarta färgen ger en tidlös och sofistikerad känsla som passar in i olika inredningsstilar.

Med sina generösa dimensioner på 109 cm i bredd, 45 cm i djup och 190 cm i höjd, är Hudiksvall vitrinskåp en praktisk och stilfull tillskott till ditt hem. Dess färdigmonterade design i kartong gör att du kan njuta av dess skönhet direkt efter leveransen, utan krångel med montering.Artikelnummer:
QF03-S-35

Möbler
Övrigt