Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Jonskär Svart 64x40x190cm

4750 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Snyggt Vitrinskåp i svart med en dörr, klarglas, fyra hyllplan.
Bredd 64x Djup 40x Höjd 190cm.
Vikt 38 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Jonskär är ett elegant svart vitrinskåp som erbjuder en tidlös design med praktisk användning. Med sin solid svarta färg är det en möbel som ger en kraftfull och elegant närvaro i ditt hem.

Skåpet har en enda dörr i klarglas med vackra spröjskryss som ger det ett konstnärligt uttryck och låter dina favoritföremål lysa och skina. Det är som att ha din egen lilla utställning i hemmet.

Jonskär erbjuder fyra rymliga hyllplan som ger gott om utrymme att organisera och visa upp dina ägodelar. Den kraftiga krönlisten upptill ger en touch av elegans och karaktär till skåpet, trots dess enkla färgval.

Det silversvarta handtaget på dörren är både en praktisk detalj och en kontrast som ger skåpet en modern och smakfull känsla. De synliga gångjärnen på utsidan ger en rustik charm till dess design.

Jonskär är inte bara begränsat till vardagsrummet eller matsalen. Det är även en utmärkt förvaringslösning i badrummet, perfekt för handdukar och badrumsartiklar.

Med sina dimensioner på 64 cm i bredd, 40 cm i djup och 190 cm i höjd är Jonskär den perfekta storleken för att passa in i olika rum och inredningsstilar. Och det bästa av allt, det levereras färdigmonterat i en kartong, vilket gör att du kan njuta av dess skönhet direkt efter leveransen utan krångel med montering.

Jonskär - ett svart vitrinskåp som kombinerar praktisk förvaring med tidlös skönhet, och förhoppningsvis passar det perfekt in i ditt hem.Artikelnummer:
QF02-S-35

Möbler
Övrigt