Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Berby Svart 75x40x190cm

4950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp svart med glasdörrar, klarglas. Glas på sidorna. Sex hyllplan.
Bredd 75x Djup 40x Höjd 190cm.
Vikt 65 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Berby är ett snyggt skåp som omedelbart drar blicken till sig. Med sina glasdörrar och klarglas på hela sidorna blir skåpet som ett konstverk där dina ägodelar får lysa och skina. Med sex generösa hyllplan finns gott om utrymme att organisera och visa upp dina favoritföremål.

De silversvarta handtagen ger en modern touch och är både eleganta och praktiska. Utanpåliggande silversvarta gångjärn förstärker skåpets rustika charm. Den helsvarta sockeln nedtill skapar en komplett och enkel estetik.

Med sina dimensioner på 75 cm i bredd, 40 cm i djup och 190 cm i höjd är Berby en kompakt och välavvägd storlek som passar i olika rum och inredningsstilar. Det är också en utmärkt förvaringslösning för badrummet, där du kan organisera handdukar och badrumsartiklar med stil.

Det bästa av allt är att Berby levereras färdigmonterat i en kartong, så du kan njuta av dess skönhet direkt efter leveransen utan krångel med montering.

Berby - ett vitrinskåp som kombinerar tidlös stil med praktisk förvaring på ett enastående sätt. Det kommer att höja din heminredning och göra ditt hem ännu vackrare och mer organiserat. Med detta skåp får du en imponerande exponering för dina ägodelar och skapar en inbjudande atmosfär i ditt hem.Artikelnummer:
VG70-S-26

Möbler
Övrigt