Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stol Neapel Brun

1395 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Stol Neapel Brun.
Metallben i svart, Omonterad.
Bredd/Djup/Höjd: 45/57/94cm, Sitthöjd 49cm.
Mycket bekväm stol klädd i PU konstläder, dekorativa sömmar och svarta metallben. Konstläder är ett tåligt och slitstarkt material, lätt att torka av och hålla rent.

Stol Neapel i en vacker brun nyans är en premiumstol som kombinerar stil med oöverträffad komfort. Denna stol är inte bara snygg utan också extremt bekväm och passar utmärkt i många olika miljöer.

Måtten på stolen (Bredd/Djup/Höjd: 45/57/94 cm, Sitthöjd 49 cm) är noggrant utformade för att ge dig en enastående sittupplevelse. Den skålade designen på både sätet och ryggstödet gör att du kan sitta bekvämt och avslappnat under långa måltider eller avkopplande stunder.

Stolens klädsel i slitstarkt PU konstläder är inte bara visuellt tilltalande utan även praktiskt. Detta tåliga material är enkelt att torka av och hålla rent. De dekorativa sömmarna längs stolens framsida och sitsen ger den en extra touch av elegans.

Stolens svarta metallben är både stabila och stilfulla. Dess unika konstruktion med en svartlackerad metallram som är svetsad till ett stycke ger extra svikt och komfort. Det främre benparet bär tyngden medan den bakre delen vilar i metallramen.

Stol Neapel Brun är en premiumstol som sticker ut och kommer att förhöja atmosfären i ditt hem. Oavsett om den används i köket, matsalen eller någon annanstans kommer den att erbjuda både komfort och stil som håller över tid.Artikelnummer:
TX-TC-1736-MI-004-01

Möbler
Övrigt