Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stol Prato Svart

1095 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Stol Prato Svart.
Metallben i svart, Omonterad.
Bredd/Djup/Höjd: 56/61/85cm, Sitthöjd 46cm.
Stolen är klädd i PU konstläder, dekorativa sömmar och svarta metallben. 

Stol Prato i tidlös svart färg är att bra val för alla som uppskattar både komfort och stil. Med sina eleganta detaljer och bekväma armstöd blir det snabbt din favoritplats att sitta.

Måtten på stolen (Bredd/Djup/Höjd: 56/61/85 cm, Sitthöjd 46 cm) är omsorgsfullt anpassade för att erbjuda en bekväm sittupplevelse. Du kan sitta avslappnat och njuta av din tid runt matbordet eller i hallen.

Stolens klädsel i svart PU konstläder är inte bara stilren utan också tålig och enkel att rengöra. Detta gör den till ett utmärkt val för användning i kök och matsal där fläckar och smuts kan vara en del av vardagen.

De dekorativa sömmarna som pryder framsidan av stolen, armstödens utsidor och klädslens kanter ger stolen en extra touch av elegans. Armstöden är också bekväma och gör din sittupplevelse ännu trevligare.

Benens design är en snygg detalj som ger stolen en modern och stilfull look. De går från mitten av undersidan av stolen och blir tjockare närmare golvet.

Stol Prato Svart passar perfekt i både köket och matsalen och kan även användas som en enskild stol i hallen. Oavsett var du placerar den kommer den att vara en bekväm och stilfull plats att sitta på.Artikelnummer:
HE-DC-18137-MS16-01

Möbler
Övrigt