Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stol Foligno Brun

1095 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Stol Foligno Brun
Metallben i svart, Omonterad
Bredd/Djup/Höjd: 46/59/87cm, Sitthöjd 47cm
Stolen är klädd i PU konstläder, dekorativa sömmar och svarta metallben. 

Stol Foligno i en vacker brun nyans är en perfekt kombination av stil och bekvämlighet. Den här unika designstolen är en utmärkt tillskott till ditt hem.

Måtten på denna stol (Bredd/Djup/Höjd: 46/59/87 cm, Sitthöjd 47 cm) har noggrant valts för att erbjuda en bekväm och avslappnad sittupplevelse. Oavsett om det är middagstid eller en lugn stund med en bok kommer du att sitta bekvämt.

Stolens klädsel i slitstarkt PU konstläder är både snygg och praktisk. Den tål vardagens påfrestningar och är enkel att torka av och hålla ren.

Det som gör Stol Foligno speciell är dess unika konstruktion. Stolens metallram är robust och svartlackerad för hållbarhet. Den är designad för att ge en sviktande känsla, vilket ger extra komfort när du sitter. Endast framdelen av metallramen når golvet, och den bakre delen vilar i metallprofilen.

Dekorativa sömmar pryder sittsdelen och ger stolen karaktär. Armstöden, klädda i samma färg som stolsitsen, erbjuder extra stöd och stil.

Stol Foligno Brun är mer än bara en stol; den är en del av din inredning. Oavsett om den används i matsalen eller som en extra sittplats i andra rum kommer den att lägga till stil och komfort i ditt hem.Artikelnummer:
HE-DC-1703-MS14-01

Möbler
Övrigt