Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stol Aosta Brun

595 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Stol Aosta Brun.
Bredd/Djup/Höjd: 46/55/80cm, Sitthöjd 47cm
Metallben i svart, Omonterad.
Stolen är klädd i PU konstläder, dekorativa sömmar och svarta metallben. 

Stol Aosta i en varm brun nyans är inte bara en stol, den är en inbjudan till tidlös skönhet och en chans till avslappnad lyx i ditt hem.

Med sina stadiga svartlackerade metallben och klädsel i slitstarkt brunt PU-konstläder med eleganta sömmar är den här stolen mer än bara praktisk - den är ett konstverk för ögat.

Dimensionerna (Bredd/Djup/Höjd: 46/55/80 cm, Sitthöjd 47 cm) har noga övervägts för att ge dig den mest avslappnande och bekväma sittupplevelsen. Den välformade sittytan inbjuder till skön avkoppling.

Det bruna PU-konstlädret är inte bara stilfullt, det är också enkelt att rengöra och håller sig i toppskick med minimalt underhåll.

Ryggen på stolen smalnar elegant av mellan ryggstödet och sätet, vilket ger den en modern och sofistikerad känsla. De svartlackerade metallbenen sträcker sig utåt från mitten av undersidan och ger stolen en enkel och elegant design.

Stol Aosta Brun är ett utmärkt val för dem som letar efter tidlös skönhet och bekvämlighet i ett och samma paket. Oavsett om du placerar den vid matbordet eller använder den som en extra sittplats, kommer den här stolen att erbjuda både stil och komfort i ditt hem i många år framöver.Artikelnummer:
HE-DC-1667-MS14-01

Möbler
Övrigt