Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Barstol Gattinara Grå

995 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Barstol Gattinara Grå.
Metallben i svart, Omonterad.
Bredd/Djup/Höjd: 41/52/104cm, Sitthöjd 74cm.
Stolen är klädd i PU konstläder, dekorativa sömmar och svarta metallben. 

Barstol Gattinara Grå personifierar tidlös elegans och är en pålitlig symbol för hållbarhet. Denna barstol erbjuder en modern design med svartlackerade metallben och en klädsel i slitstarkt PU konstläder som pryds av dekorativa sömmar.

De exakta måtten på denna barstol (Bredd/Djup/Höjd: 41/52/104 cm, Sitthöjd 74 cm) har noga utformats för att säkerställa en bekväm och upphöjd sittupplevelse. Att sitta högt ger dig möjlighet att avnjuta en panoramautsikt medan du njuter av din måltid eller dryck.

Stolens klädsel i PU konstläder är inte bara estetiskt tilltalande utan också enastående i hållbarhet och enkel att rengöra. Detta slitstarka material kan enkelt torkas av och håller sig i förstklassigt skick. Dekorativa sömmar längs kanten förstärker stolen med en extra touch av elegans.

För att säkerställa stabilitet och komfort har barstolen utrustats med en stödpinne för fötterna och ett metallstödskryss som sträcker sig från frambenen till bakbenen. Plastfötterna på benen ser till att ditt golv är skyddat och ger extra stabilitet.

Barstol Gattinara Grå är ett praktiskt och stilfullt tillskott till ditt hem eller barområde. Dess höga sittplats ger dig möjlighet att njuta av en enastående utsikt samtidigt som du sitter i bekväm och elegant komfort.Artikelnummer:
HE-DC-18108-MS03-01

Möbler
Övrigt