Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Fåtölj Ålborg Beige

3950 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Fåtölj Ålborg Beige. 
Höjd/Bredd/Djup  109/77/79cm.
Sitthöjd 49cm.
Sittdjup 51cm.

Linnetyg: Beige.
Ben: Svartlackat trä.

Bekväm stoppad fåtölj i klassisk form med hög rygg, tjockt vadderat säte. Linnetyg i beige och svartlackerade träben. Ben monteras på fåtöljen.

Fåtölj Ålborg Beige är en härlig förening av stil och komfort. Med generösa mått (Höjd/Bredd/Djup: 109/77/79 cm) och en sofistikerad beige linnetygsklädsel är denna fåtölj mer än bara en möbel - den är en oas av avkoppling och lugn.

Svartlackade träben ger en modern touch och kontrasterar elegant mot det mjuka linnetyget. Dessa ben, med sin raka framåt och utsvängda bakåt, ger fåtöljen en fin dynamik som drar ögonen till sig.

Fåtöljen har en hög rygg och en djup sittyta (Sitthöjd: 49 cm, Sittdjup: 51 cm) som ger oöverträffad komfort. Armstöden är generöst vadderade och perfekta för att luta sig tillbaka och koppla av.

Designen på Ålborg Beige fåtölj är enastående med en bredare övre del som elegant smalnar av nedtill, vilket ger en subtil och elegant silhuett. Den här fåtöljen är inte bara en möbel; den är ett konstverk som smälter in i din inredning med stil och karaktär.

Monteringen är enkel, och snart kommer du att njuta av den överlägsna komforten och skönheten i din Ålborg Beige fåtölj. Oavsett om det är din favoritplats för att läsa, koppla av eller bara njuta av lugnet, kommer denna fåtölj att vara din trogna följeslagare.

Låt Ålborg Beige fåtöljen berika ditt hem och skapa en plats för lugn och avkoppling. Välj elegans, välj komfort - välj Ålborg Beige.Artikelnummer:
DO-8200-BE-01

Möbler
Övrigt