Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stol Grace Beige

1495 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Stol Grace Beige.
Linnetyg: Beige.
Ben: Svartlackat trä.

Höjd/Bredd/Djup  108/44/67cm.
Sitthöjd 49cm.
Sittdjup 42cm.
Ben monteras på stolen.

Stol Grace Beige är synonymt med både elegans och komfort. Denna exklusiva stol är klädd i ett vackert beige linnetyg och har ben av massivt svartlackat trä. Den är skapad för att ge dig en bekväm och stilfull sittupplevelse.

Måtten på stolen (Höjd/Bredd/Djup: 108/44/67 cm) är noggrant utformade för att ge dig optimal komfort. Med en sittplatshöjd på 49 cm och ett generöst sittdjup på 42 cm kan du koppla av med stil.

Stolens svartlackade träben är inte bara robusta utan ger också en snygg kontrast mot det mjuka linnetyget. De bakåtsvängda bakbenen ger inte bara stabilitet utan även en extra designaspekt. 

Ryggstödet på Grace Beige stolen har en hög rygg och övre delen är försiktigt bakåtsvängd, vilket ger både en elegant design och en praktisk funktion. De klädda stolsryggens tyg sträcker sig ner en bit på de bakre benen och ger stolen en unik och sofistikerad design. Den bakåtsvängda ryggen ger en bekväm sittning och en extra touch av komfort.

Stol Grace Beige är mer än bara en möbel; den är en del av din inredning. Oavsett om den används vid matsalsbordet eller som en extra sittplats i ditt hem, kommer den att erbjuda både komfort och en unik design som smälter samman med din inredning.Artikelnummer:
DO-4317-BE-01

Möbler
Övrigt