Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stol Bologna Brun

1095 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Stol Bologna Brun.
Metallben i svart, Omonterad.
Bredd/Djup/Höjd: 56/61/85cm, Sitthöjd 46cm.
Stolen är klädd i PU konstläder, dekorativa sömmar och svarta metallben. 

Stol Bologna i en varm brun nyans erbjuder en perfekt kombination av naturlig skönhet och komfort. Denna stol är skapad med omsorgsfullt utformade detaljer som ger dig både stil och bekvämlighet.

Måtten på stolen (Bredd/Djup/Höjd: 56/61/85 cm, Sitthöjd 46 cm) är noga avvägda för att ge dig en avslappnad sittupplevelse. Du kan luta dig tillbaka och njuta av varje ögonblick i denna bekväma stol.

Stolens klädsel i brun PU konstläder är inte bara vacker utan också slitstark och lätt att rengöra. Det är ett utmärkt val för att motstå vardagens påfrestningar och bibehålla sin elegans.

Dekorativa sömmar pryder stolens framsida och sätet och ger den en extra touch av stil. Dessa små detaljer ger stolen dess unika karaktär. 

Stolens ben är också utformade med tanke på design och stabilitet. De ger en solid bas och kompletterar den naturliga skönheten i den brunbrända nyansen.

Stol Bologna Brun är en mångsidig möbel som passar i olika miljöer, från köket till matsalen och bortom. Oavsett var du placerar den kommer den att tillföra både komfort och en naturlig skönhet till ditt hem.Artikelnummer:
HE-DC-18137-MS14-01

Möbler
Övrigt