Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stol Ancona Grå

1095 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Stol Ancona Grå.
Metallben i svart, Omonterad.
Bredd/Djup/Höjd: 46/59/87cm, Sitthöjd 47cm.
Stolen är klädd i PU konstläder, dekorativa sömmar och svarta metallben. 

Stol Ancona i elegant grått utförande är inte bara en stol utan en riktig designupplevelse. Med svarta metallben och fina detaljer är detta en stol som fångar blicken och ger en bekväm sittupplevelse.

Måtten på denna stol (Bredd/Djup/Höjd: 46/59/87 cm, Sitthöjd 47 cm) är noggrant utformade för att ge dig en avslappnad och skön plats att sitta. Den unika konstruktionen med svikt gör att du kan luta dig tillbaka och koppla av medan du sitter bekvämt.

Stolens klädsel i slitstarkt PU konstläder är inte bara snygg utan också praktisk. Den är enkel att torka av och hålla ren, vilket gör den till ett utmärkt val för det moderna hemmet.

Detaljerna gör verkligen skillnad på Stol Ancona. De dekorativa sömmarna på sittsdelen ger en touch av elegans och skapar en stilfull look. Armstöden är också klädda i samma färg som stolsitsen, vilket ger en enhetlig och genomtänkt design.

Stolens metallram är svartlackerad och svetsad till ett stycke, vilket ger den stabilitet och hållbarhet. Den unika konstruktionen med svikt i sätet gör sittandet ännu mer bekvämt och avslappnat.

Stol Ancona Grå är inte bara en stol; den är en designupplevelse som kommer att förhöja din inredning och erbjuda både stil och komfort. Oavsett om den placeras i matsalen eller som en elegant sittplats i andra rum kommer den att bli ett samtalsämne och en favoritplats i ditt hem.Artikelnummer:
HE-DC-1703-MS03-01

Möbler
Övrigt