Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stol Savona Beige

695 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Stol Savona Beige.
Bredd/Djup/Höjd: 51/61/83cm, Sitthöjd 47cm.
Metallben i svart, Omonterad.
Stolen är klädd i PU konstläder, dekorativa sömmar och svarta metallben. 

Stol Savona i en mjuk beige nyans är inte bara en stol; den är en representation av modern elegans som kommer att lyfta din inredning till nya höjder. Med sina svarta metallben, klädsel i slitstarkt PU-konstläder och dekorativa sömmar är den här stolen en visuell pärla som drar blickarna till sig.

Dimensionerna (Bredd/Djup/Höjd: 51/61/83 cm, Sitthöjd 47 cm) är noggrant utformade för att ge dig en bekväm och stilig sittupplevelse. Stolens smakfulla design är en fröjd för ögat.

Det tåliga PU-konstlädret är inte bara snyggt, det är också praktiskt och enkelt att hålla rent. Du behöver inte oroa dig för fläckar eller spill - torka bara av och stolen blir som ny igen.

Stolens svarta metallben är en konstnärlig bedrift i sig själv. Varje ben är ett bockat metallrör som fäster i stolens underkant och skapar en elegant och stadig konstruktion. V-formade dekorativa sömmar på stolens framsida och dekorativa sömmar runt stolens kant ger den en unik och sofistikerad stil.

Stol Savona Beige är mer än bara en möbel; den är en sittmöbel som kommer att förvandla ditt rum till en plats av modern elegans och stil. Oavsett om du placerar den vid matbordet eller i ett hörn som en dekorativ accent, kommer den här stolen att leverera både skönhet och komfort i ditt hem.Artikelnummer:
HE-DC-1858-MS08-01

Möbler
Övrigt