Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stol Perugia Svart

695 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Stol Perugia Svart.
Metallben i krom, Omonterad.
Bredd/Djup/Höjd: 43/56/98cm, Sitthöjd 49cm.
Snygg och bekväm stol klädd i tåligt PU konstläder, dekorativa sömmar och kromade metallben. 

Stol Perugia i en elegant svart nyans är en synnerligen bekväm och stilfull stol som passar för alla tillfällen. Denna stol är ett utmärkt val för både vardagsbruk och festliga tillställningar.

Stolens dimensioner (Bredd/Djup/Höjd: 43/56/98 cm, Sitthöjd 49 cm) har noggrant utformats för att ge dig den bästa sittkomforten. Den vadderade sitsen och ryggen gör att du kan sitta bekvämt under långa måltider eller samlingar.

Stolens klädsel i slitstarkt PU konstläder är både praktiskt och snyggt. Detta tåliga material är enkelt att rengöra och underhålla, vilket säkerställer lång hållbarhet. Dekorativa sömmar på stolens framsida och sitsen ger den extra karaktär och stil.

Stolens metallram och ben är kromade, vilket ger den en modern och elegant look. Denna stol är så mångsidig att den passar lika bra i köket eller matsalen som ensamstol i hallen.

Stol Perugia Svart kombinerar kromad elegans med enastående komfort. Oavsett om det är en vanlig vardagskväll eller en festlig tillställning kommer den här stolen att vara en tillförlitlig och snygg följeslagare.Artikelnummer:
TX-BC-1552-MI-006-01

Möbler
Övrigt