Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stol Ivrea Grå

595 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Stol Ivrea Grå.
Bredd/Djup/Höjd: 46/55/80cm, Sitthöjd 47cm.
Metallben i svart, Omonterad.
Stolen är klädd i PU konstläder, dekorativa sömmar och svarta metallben. 

Stol Ivrea Grå erbjuder en perfekt kombination av stil och komfort. Med sin eleganta design och pålitliga sittupplevelse är den ett utmärkt val för ditt hem.

Denna stol har snygga svartlackerade metallben och är klädd i ett slitstarkt grått PU konstläder med dekorativa sömmar.

Stolens dimensioner (Bredd/Djup/Höjd: 46/55/80 cm, Sitthöjd 47 cm) är noggrant utformade för att ge dig en avslappnad och bekväm plats att sitta. Den smakfullt formade sittplatsen låter dig koppla av i stil.

Det gråa PU konstlädret är inte bara snyggt utan också tåligt och lätt att hålla rent. Detta slitstarka material behåller sin fräschör med enkel skötsel. De dekorativa sömmarna längs ryggstödet och sätet ger stolen en extra touch av elegans.

Ryggen på stolen smalnar elegant av mellan ryggstödet och sätet, vilket ger den en modern och sofistikerad design. De svartlackerade metallbenen sträcker sig utåt från mitten av undersidan och skapar en ren och snygg look.

Stol Ivrea Grå är det perfekta valet för att lägga till elegans och komfort i ditt hem. Oavsett om den används vid matbordet eller som en extra sittplats kommer denna stol att erbjuda både stil och bekvämlighet som varar över tid.Artikelnummer:
HE-DC-1667-MS03-01

Möbler
Övrigt