Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Barstol Arona Brun

995 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Barstol Arona Brun.
Metallben i svart, Omonterad.
Bredd/Djup/Höjd: 41/52/104cm, Sitthöjd 74cm.
Stolen är klädd i PU konstläder, dekorativa sömmar och svarta metallben. 

Barstol Arona Brun är synonymt med tidlös elegans och pålitlig hållbarhet. Denna stilfulla barstol har en modern design med svartlackerade metallben och är klädd i slitstarkt PU konstläder med dekorativa sömmar.

Måtten på denna barstol (Bredd/Djup/Höjd: 41/52/104 cm, Sitthöjd 74 cm) noggrant utformade för att ge dig en bekväm och upphöjd sittupplevelse. Du kommer att uppskatta att sitta högt och njuta av panoramautsikten.

Stolens klädsel i PU konstläder är inte bara snygg utan också tålig och enkel att rengöra. Det är ett slitstarkt material som enkelt torkas av och håller sig fräscht. Dekorativa sömmar längs kanten ger stolen en extra touch av elegans.

För att säkerställa stabilitet och komfort har barstolen en stödpinne för fötterna och ett metallstödskryss som löper från frambenen till bakbenen. Plastfötterna på benen skonar ditt golv och ger extra stabilitet.

Barstol Arona Brun är en praktisk och stilfull tillägg till ditt hem eller barområde. Med dess höga sittplats kan du enkelt njuta av den fantastiska utsikten samtidigt som du sitter bekvämt och elegant.Artikelnummer:
HE-DC-18108-MS14-01

Möbler
Övrigt