Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stol Pompei Brun

1395 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Stol Pompei Brun.
Metallben i svart, Omonterad.
PU konstläder brun.
Bredd/Djup/Höjd: 58/63/88cm, Sitthöjd 49cm.

Pompei är den ultimata stolen för att ge din inredning en känsla av elegans och lyx. Med sin unika design, högkvalitativa material och noggrant utformade detaljer, kommer den att ta din interiör till nästa nivå.

En av de mest unika egenskaperna hos Pompei är dess armstöd. Denna funktionella design ger en avlastning för armarna, vilket ökar komforten och gör det möjligt att koppla av under längre sittningar. Med svartlackerade metallben som ger stabilitet och hållbarhet är det här en stol som kommer att hålla i många år framöver.

Pompei är klädd i högkvalitativt PU-konstläder, ett tåligt och slitstarkt material som är enkelt att torka av och hålla rent. Dekorativa sömmar på ryggstödet och sitsen ger en känsla av exklusivitet. Skinnkänslan i stolens finish förstärker känslan av elegans och högsta kvalitet. Pompei är skumfylld i ryggstöd, sits och armstöd, och du kommer njuta av dessa fulla bekvämlighet.
Benkonstruktionen i svartlackerad metall ger stolen bästa möjliga stabilitet och hållbarhet, vilker du kan njuta av under många år.

Stolens svartlackerade ben skapar en distinkt design som fångar ögat. Med en knäck längs ned, där benen möter golvet i en perfekt 90 graders vinkel, ger de ett extra element som gör att denna stol blir en favorit bland våra kunder.

Med en bredd, djup och höjd på 48cm, 60cm och 89cm och en sitthöjd på 49cm, är Pompei den perfekta stolen för att passa in i de flesta rum. Kombinera den med många olika matbord eller använd den som en bekväm stol till ditt skrivbord. Med sin unika karmstolsdesign och exklusiva finish, är Pompei en av våra mest exklusiva och eftertraktade stolar.Artikelnummer:
TX-TC-1861-MI-004-01

Möbler
Övrigt