Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stol Biella Beige

595 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Stol Biella Beige.
Bredd/Djup/Höjd: 46/55/80cm, Sitthöjd 47cm.
Metallben i svart, Omonterad.
Stolen är klädd i PU konstläder, dekorativa sömmar och svarta metallben. 

Stol Biella Beige är en perfekt balans mellan stilren design och pålitlig komfort. Denna stol är utrustad med svartlackerade metallben och klädd i slitstarkt PU konstläder med eleganta dekorativa sömmar.

De exakta dimensionerna på denna stol (Bredd/Djup/Höjd: 46/55/80 cm, Sitthöjd 47 cm) har noga utformats för att erbjuda en bekväm sittupplevelse. Med sin skålade och välformade sittplats kan du njuta av avslappnad komfort.

Stolens klädsel i PU konstläder är inte bara stilig utan också tålig och lättskött. Detta slitstarka material är enkelt att torka av och behåller sin fräschör. Den dekorativa sömmen som löper längs ryggen och sätet ger stolen en extra touch av elegans.

Stolens rygg är avsmalnad mellan ryggen och sätet, vilket ger en nätt och modern design. De svartlackerade metallbenen sträcker sig utåt från mitten av underkanten på stolen och skapar en stilren och konformad look.

Stol Biella Beige är ett utmärkt tillskott till ditt hem, med både en snygg design och långvarig komfort. Oavsett om det är i ditt matrum eller som en extra sittplats i ditt hem, kommer denna stol att erbjuda både stil och stöd.Artikelnummer:
HE-DC-1667-MS08-01

Möbler
Övrigt