Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stol Cossato Svart

595 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Stol Cossato Svart.
Metallben i svart, Omonterad.
Bredd/Djup/Höjd: 46/55/80cm, Sitthöjd 47cm.
Stolen är klädd i PU konstläder, dekorativa sömmar och svarta metallben. 

Stol Cossato Svart är den perfekta kombinationen av stil och komfort med sin eleganta design och pålitliga sittupplevelse. Den har snygga svartlackerade metallben och är klädd i ett slitstarkt svart PU konstläder med dekorativa sömmar.

Denna stols dimensioner (Bredd/Djup/Höjd: 46/55/80 cm, Sitthöjd 47 cm) är noggrant utformade för att ge dig en avslappnad och bekväm plats att sitta. Med en smakfullt formad sittplats kan du koppla av i stil.

Stolens svarta PU konstläder är inte bara snyggt utan också tåligt och enkelt att hålla rent. Detta slitstarka material behåller sin fräschör med enkel skötsel. De dekorativa sömmarna längs ryggstödet och sätet ger stolen en extra touch av elegans.

Ryggen på stolen smalnar elegant av mellan ryggstödet och sätet, vilket ger den en modern och sofistikerad design. De svartlackerade metallbenen sträcker sig utåt från mitten av undersidan och skapar en ren och snygg look.

Stol Cossato Svart är det perfekta valet för att lägga till tidlös stil och bekvämlighet i ditt hem. Oavsett om den används vid matbordet eller som en extra sittplats kommer denna stol att erbjuda både stil och komfort som varar över tid.Artikelnummer:
HE-DC-1667-MS16-01

Möbler
Övrigt