Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Fåtölj Ålborg Brun

3950 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Fåtölj Ålborg Brun. 
Höjd/Bredd/Djup  109/77/79cm.
Sitthöjd 49cm.

Sittdjup 51cm.
Linnetyg: Brunt.
Ben: Svartlackat trä.

Bekväm stoppad fåtölj i klassisk form med hög rygg, tjockt vadderat säte. Linnetyg i brunt och svartlackerade träben. Ben monteras på fåtöljen.

Välkommen till Fåtölj Ålborg Brun - en mästerlig förening av varm och inbjudande elegans. Med dess generösa proportioner (Höjd/Bredd/Djup: 109/77/79 cm) och den subtilt förföriska bruna linnetygen blir denna fåtölj en symbol för komfort och sofistikerad skönhet.

De svartlackade träbenen förblir en detaljrik kontrast, som ger en modern touch till den jordnära färgen. Dessa ben, med sin eleganta utsvängda form, är inte bara funktionella utan också en estetisk höjdpunkt.

Ålborg Brun fåtöljens höga rygg och djupa sittyta (Sitthöjd: 49 cm, Sittdjup: 51 cm) lovar en exceptionell komfortupplevelse. De generöst vadderade armstöden erbjuder avkoppling och stöd i en harmonisk förening.

Designen på Ålborg Brun fåtölj är förtrollande. Dess bredare övre del smalnar elegant av nedtill och skapar en silhuett som är lika charmig som den är tidlös. Det här är mer än bara en möbel; det är en mästerverk som smälter samman med din inredning och höjer dess estetiska värde.

Monteringen är enkel, och snart kommer du att sitta i din Ålborg Brun fåtölj och omges av dess oöverträffliga komfort och skönhet. Vare sig det är för läsning, reflektion eller bara njutning, kommer denna fåtölj att vara din trogna följeslagare.

Ge ditt hem en gnutta värme och elegans med Fåtölj Ålborg Brun. Välj en möbel som inte bara ger komfort utan också utstrålar sofistikerad charm. Artikelnummer:
DO-8200-BR-01

Möbler
Övrigt