Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stol Pisa Brun

695 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Stol Pisa Brun.
Bredd/Djup/Höjd: 51/61/83cm, Sitthöjd 47cm.
Metallben i svart, Omonterad.
Stolen är klädd i PU konstläder, dekorativa sömmar och svarta metallben. 

Stol Pisa i en varm brun nyans är den ultimata kombinationen av tidlös skönhet och modern design. Denna stol är som en charmig vän som välkomnar dig till en värld av komfort och elegans.
Med sina svarta metallben, klädd i slitstarkt PU-konstläder och unika dekorativa detaljer, står den här stolen i en klass för sig.

Dimensionerna (Bredd/Djup/Höjd: 51/61/83 cm, Sitthöjd 47 cm) är skapade med tanke på din komfort. Den smidiga designen är en fröjd för ögat och en fristad för trötta kroppar. Det robusta PU-konstlädret är inte bara snyggt utan också praktiskt och enkelt att rengöra. 

Stolens svarta metallben är konstverk i sig. Varje ben är elegant böjt och fäster stadigt i stolens underkant, skapar en modern och robust struktur. V-formade dekorativa sömmar på stolens framsida och längs kanten ger stolen en unik och sofistikerad stil.

Stol Pisa Brun är mer än bara en möbel; den är ett konstverk som tillför både värme och elegans till ditt hem. Oavsett om den pryder ditt matbord eller agerar som en bekväm läshörna, kommer den här stolen att vara en pålitlig följeslagare för både vardag och fest.Artikelnummer:
HE-DC-1858-MS14-01

Möbler
Övrigt