Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Tången Vit 60x60x45cm

1750 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord i vitt med genomgående låda, svartlackerade metallben.
Bredd 60x Djup 60x Höjd 45cm.
Genomgående låda, innermått B 50 x D 53 x H 10,5cm.
Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.
Vikt 31 kg.

Soffbord Tången, detta kritvita soffbord i Skandinavisk design har ett slankt och minimalistiskt uttryck, perfekt för vilket modernt hem som helst. De svartlackerade metallbenen ger stadigt stöd och en subtil kontrast till det kritvita bordet, lådan har snygga handtag i silversvart metall.

Med en bredd och djup på 60cm, och en höjd på 45cm, erbjuder Soffbord Tången tillräckligt med utrymme för dina dagliga behov. Lådan löper genom bordet och ger ett generöst förvaringsutrymme för böcker, tidningar eller fjärrkontroller. Lådans innermått är 50cm i bredd, 53cm i djup och 10,5cm i höjd, vilket säkerställer tillräckligt med plats för alla dina väsentligheter.

Tillverkat av massivt tallträ och MDF, är soffbord Tången en hållbar och långvarig möbel. Bordet levereras färdigmonterat, endast benen behöver monteras. Detta innebär att du kan njuta av bordet omedelbart utan någon tröttsam eller komplicerad montering.

Detta bord ingår i en stilren serie av möbler, som inkluderar ett matchande större soffbord och TV-bänk. Soffbord Tången är en perfekt kombination av stil och praktikalitet, med dess enkla och tidlösa design och generösa förvaringsutrymme. Artikelnummer:
ME-007-V-12

Liknande produkter
Möbler
Övrigt