Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Bågen Vit 120x60x45cm

2675 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord i vitt med genomgående lådor, svartlackerade metallben.
Bredd 120x Djup 60x Höjd 45cm.
Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.
Vikt 43 kg.

Skandinavisk design, stilrent minimalistisk vitt soffbord passande det moderna hemmet. Finns matchande soffbord, tv bänk i samma serie. Soffbord Bågen är en elegant och modern möbel som passar perfekt i det moderna hemmet.

Det kritvita soffbordet har två genomgående lådor med silversvarta handtag som ger ett stilrent utseende. De svartlackerade metallbenen ger stadigt stöd och en fin kontrast till den kritvita färgen på bordet. Med en bredd på 120cm, en djup på 60cm och en höjd på 45cm, erbjuder soffbord Bågen gott om plats för dina behov.

Det öppna genomgående facket i mitten ger extra förvaringsutrymme för böcker, tidningar eller fjärrkontroller. De två lådorna löper genom hela bordet och ger en generös förvaringsutrymme för dina ägodelar. Innermåtten för varje låda är 50cm i bredd, 53cm i djup och 10,5cm i höjd.

Soffbord Bågen är tillverkat av massivt pinjeträ och MDF, vilket gör det till en hållbar och långvarig möbel. Bordet levereras färdigmonterat i kartong, endast ben monteras på bordet vilket innebär att du kan njuta av det omedelbart utan någon tröttsam eller komplicerad montering. 

Med sin enkla, tidlösa design och generösa förvaringsutrymme är Soffbord Bågen en perfekt kombination av stil och funtion. Artikelnummer:
ME-005-V-12

Liknande produkter
Möbler
Övrigt