Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Stance metall B50xD40xH195cm

5750 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp Stance metall B50xD40xH195cm.
Vitrinskåp industriell stil tillverkad i metall. Utvändiga gångjärn och låsbeslag. Hyllplan i plåt innanför dörrarna. Två dörrar, klarglas i dörrarna och på sidorna för bra exponering av dina saker.
Tvådelad.
Vikt överdel 43kg underdel 42kg.
Monterad och förpackad i kartong.

Välkommen till ett möbeläventyr där du får lära känna vår unika möbel, vitrinskåpet Stance. Denna imponerande möbel i industriell stil är tillverkad av metall och är perfekt för att visa upp dina finaste prydnadsföremål.

Stance är ett högt vitrinskåp som mäter 195cm i höjd, 50cm i bredd och 40cm i djup. Den är uppdelad i två delar och har sex hyllplan i plåt för att du enkelt ska kunna ordna dina saker på ett snyggt sätt. Två dörrar med klarglas i dörrarna och på sidorna gör att dina föremål syns tydligt och skapar en härlig känsla av öppenhet i rummet. Utvändiga gångjärn och låsbeslag är en del av den robusta designen, vilket ger en snygg industriell look till skåpet. 

Viktigt att nämna är att Stance är monterad och förpackad i kartong för att du enkelt ska kunna få den levererad hem till dig. Skåpet består av två delar, en överdel och en underdel, där överdelen har en vikt på 43kg och underdelen har en vikt på 42kg.

Eftersom Stance är ett högt och imponerande vitrinskåp i industriell stil är det en möbel som passar bra i stora rum där man vill skapa en känsla av öppenhet och rymd. Skåpet är också en perfekt möbel för att visa upp dina prydnadsföremål och ge dem den uppmärksamhet de förtjänar.

Kort sagt, om du söker efter en robust möbel för att förvara och visa upp dina finaste föremål, så är Stance vitrinskåp in industriell stil perfekt för dig.Artikelnummer:
RE-CI-04

Möbler
Övrigt