Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Möbelserien Grå Vintage, rustik grå stil med en vaxad slutfinish

Möbelserien Vinga Grå Vintage, rustik grå stil med en vaxad slutfinish. Varje möbel är unik och individuell i struktur och ådring. Handtag i silversvart metall. Möblerna i denna serie är tillverkade i massivt pinjeträ, akacia och mdf. Färdigmonterade och förpackade i kartong, klara att packas upp direkt! 

Kundorderstyrd produktion - Vinga Grå Vintage


Möbelserien Vinga Grå Vintage är styrd av kundorder, det betyder att möblerna ej finns färdiga i lager utan tillverkas/slutmålas efter att möbeln är beställd av kunden. Exempel på möbler i finish Grå Vintage finns på denna sida. Urvalet är stort och väljs från vår serie Vinga Vit, vi offererar sedan slutpris individuellt på varje möbel. Om du finner en möbel från serien Vinga Vit som du önskar få i finish Grå Vintage, maila en prisförfrågan på info@mobelkungen.se

Ytbehandling vaxad

Möblerna i denna serie är vaxade som sista steg i ytbehandlingsprocessen, detta ger möbeln en  mjuk och mycket behaglig yta att ta på. Vaxet bidrar också till ett extra djup i den grå skiftande färgen.

 

Vitrinskåp med insida i vitt

Insidan på Vitrinskåpen i serien Vintage Grå är kritvit och ger därmed bästa exponering av dina saker du vill ha synliga.

 


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt