Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Industriell stil - Handtillverkade möbler

Industriell stil - Handtillverkade möbler i metall och massivt trä. Snygga vitrinskåp, soffbord, tv bänkar mm. Unikt sortiment med förvaringsmöbler i industriell design. Egen import direkt från fabrik = låga priser! Alla möbler i serien Industriell stil är monterade och förpackade i kartong - ingen montering krävs! 

Känslan av loftlägenhet, gamla lager och fabriksindustrier, kanske kan en industriell inredning vara precis rätt stil för något eller några rum i din bostad. Våga utmana din nuvarande inredningsstil och hitta kreativa inredningsideér kanske i industriell stil som skapar något helt unikt för dig!  Med våra möbler i industriell design ges chansen att skapa en lite råare och tuffare stil i hemmet. Kombinationer av olika material som hård metall och plåt möter
återvunnet trä och bildar tillsammans en unik möbel i industriell stil. Snygga förvaringsmöbler inspirerade från industrin tillverkade i tåliga och robusta material som håller för långvarigt brukande i hemmet.

Industriella möbler är en stilriktning inom möbeldesign som är inspirerad av den industriella revolutionen och de tidiga 20-talet. Dessa möbler är kända för sin funktionella och enkla design, ofta med enkla linjer, synliga skruvar och beslag, och bruk av material såsom järn, trä och läder.
Influenser för industriella möbler kommer från industriella arbetsplatser och fabriker från den industriella revolutionen, där möbler måste vara hållbara, praktiska och lätta att producera i stora volymer. Denna stil har sedan blivit en populär trend inom inredning och möbeldesign på grund av dess estetiska och praktiska egenskaper. Industriella möbler används ofta för att skapa en loftkänsla eller ett industriellt tema i hem och kommersiella miljöer. De är också populära för sitt enkla och tidlösa utseende, vilket gör att de kan användas i en mängd olika inredningsstilar.


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt