Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Aviator - Industriell stil - Unikt

Möbelserien Aviator -  Metall. Flygplansinspirerad design tillverkad i nitad aluminium. En av våra lyxigaste och snyggaste möbelserier för den som vill ha något unikt. Egen import - Inga mellanhänder - Bästa pris på möbelserien Aviator finner du här! Snyggt, stilsäkert och helt rätt!

Industriella möbler har en lång och intressant historia som sträcker sig tillbaka till den industriella revolutionen. Dessa möbler är kända för sina robusta material, minimala former och enkla linjer, vilket gör dem till ett perfekt val för de som söker en stilren och industriell look i sitt hem eller kontor.
Serien Aviator tar industriella möbler till en helt ny nivå. Dessa möbler är inspirerade av det första flyget och den aerodynamiska designen hos flygplanen. Med sin flygplansinspirerade design och detaljer i nitad aluminium, förser den ditt hem med en modern och sofistikerad känsla. Seriens möbler, inklusive skrivbord, skänkar, bokhyllor, sängbord och soffbord, är alla tillverkade av massivt akaciaträ och aluminium, som garanterar en lång livslängd och en exceptionell hållbarhet.
Soffborden i Aviator-serien sticker verkligen ut med sin bordskiva i svart glas, som ger en stark kontrast till de böjda aluminiumbenen vilket lägger till en extra dimension av elegans. Skrivbordet är perfekt för att skapa en produktiv arbetsmiljö, medan bokhyllorna erbjuder en mängd av förvaringsmöjligheter för alla dina böcker och föremål. Skänkarna är en utmärkt lösning för att organisera ditt kök eller vardagsrum, och sängborden ger en praktisk och stilfull lösning för att hålla allt du behöver nära till hands när du ligger i sängen.

 


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt