Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Högglansiga möbler i vitt och svart - Glossy vit & svart

Möbelserien "Glossy Vit & Svart" - Snygga möbler i högglansigt vitt och svart tillverkade i mdf. Möblerna är monterade. 


Möbelserien Glossy är ett utmärkt val för den som söker en snygg, modern och elegant touch i sitt hem. Med sin högglansiga lackade finish i vitt och svart är möblerna en perfekt kombination av stil och funktion. Materialet mdf, som möblerna är tillverkade av, garanterar både hållbarhet och en slät yta som förstärker det högglansiga utseendet.
Seriens tv-bänkar, soffbord, sidobord, skänkar och byråer är monterade och redo att användas direkt. Deras moderna design kommer garanterat att få dina gäster att undra var du har fått dessa möbler från. Ett urval av soffborden har en svart härdad glasskiva på bordsskivan som skapar en modern look samtidigt som det är lätt att hålla rent. En del tv-bänkar och skänkar har också en svart härdad glasskiva på ovansidan som ger tålig yta för förvaring av saker. Sidoborden, byråerna och skänkarna är också enkla och funktionella, med rikligt med utrymme för förvaring.
Sammantaget är möbelserien Glossy ett utmärkt val för den som söker en modern och elegant touch i sitt hem. Dess högglansiga finish, moderna design och praktiska förvaring gör den till en favorit år efter år.


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt