Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

TV Bänk Lincoln Akacia-brun Längd 150cm x Höjd 60cm x Djup 45cm

3950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

TV Bänk Lincoln Akacia-brun.
Bredd 150x Djup 60x Höjd 45cm.
Vikt 37 kg.
Material: Trä och metall.
Färg: Brun.
Färdigmonterad i kartong.

Med TV Bänk Lincoln Akacia-brun får du en praktisk och snygg möbel som passar perfekt för din TV och mediautrustning. Med en bredd på 150 cm och en djup på 60 cm finns det gott om plats för att organisera dina enheter och kablar. Det stora öppna facket ovanför de tre lådorna erbjuder enkel åtkomst till dina högtalare eller andra enheter som du vill ha nära till hands.

Tillverkad i massivt akaciaträ med en vacker brun finish ger denna TV-bänk en varm och inbjudande känsla till ditt rum. Det industriella utseendet förstärks av metallbenen som håller skåpskroppen i trä på plats. Varje låda har en robust svart metalhandtag som matchar benen, vilket ger en enhetlig look.

TV Bänk Lincoln Akacia-brun passar utmärkt i alla typer av hem och ger en elegant industriell stil. Bänken är färdigmonterad i kartong vilket innebär att du kan använda den direkt utan att behöva oroa dig för montering. Denna möbel är både praktisk och estetiskt tilltalande och kommer att ge ditt rum en modern och industriell känsla.Artikelnummer:
NAC-CLR-428-WA-12

Möbler
Övrigt