Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Sängbord Hörningsholm Svart 48x41x67cm

1650 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Sängbord Hörningsholm Svart.
Bredd 48x Djup 41x Höjd 67cm.
Vikt 14 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.
Vid köp av två sängbord levereras en höger och en vänsterhängd dörr.

Väv in funktionalitet och elegans i ditt sovrum med sängbordet Hörningsholm - en unik möbel som utstrålar karaktär och stil. Med välavvägda dimensioner (Bredd 48x Djup 41x Höjd 67cm) går Hörningsholm utöver att vara bara ett sängbord - det är ett konstverk för ditt utrymme.

Hörningsholm presenterar en smart design med en översta låda och en nedre dörr, båda försedda med rundade silversvarta handtag som är som juveler på det svarta ytan. Dörren erbjuder diskret förvaring och det nätta sockeldesignen nedtill ger inte bara stabilitet utan också en subtil och elegant touch.

Tillverkat av massivt pinjeträ och MDF, är Hörningsholm en symfoni av hållbarhet och estetik. Dess popularitet som ett av våra mest omtyckta sängbord i svart vittnar om dess tidlösa attraktion. 

Färdigmonterad i kartong för att göra din inredningsupplevelse bekymmersfri, är Hörningsholm redo att förhöja din inredning med sin praktiska och sofistikerade design. Vid köp av två sängbord anpassas Hörningsholm efter dina önskemål med en höger- och en vänsterhängd dörr. Låt Hörningsholm bli hjärtat av ditt sovrum och låt dess unika skönhet ta din inredning till nya höjder.Artikelnummer:
CP02-S

Möbler
Övrigt