Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Näsby Svart 60x60x50cm

1550 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Näsby Svart.
Genomgående låda.
Bredd 60x Djup 60x Höjd 50cm.
Vikt 35 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Förnya ditt vardagsrum med stil och funktionalitet med vårt soffbord Näsby Svart. Detta soffbord är skapat för att vara en blickfångare och samtidigt erbjuda praktisk användning.

Soffbordet Näsby Svart utmärker sig med sin genomgående låda, vilken inte bara ger generöst förvaringsutrymme utan även framhäver en enhetlig och modern design. Det rundade handtaget i silver lägger till en elegant touch, och det praktiska hyllplanet under lådan ger extra utrymme för att visa upp eller förvara föremål.

Med en kraftig toppskiva och stadiga ben erbjuder soffbordet en stabil plattform för din vardagsanvändning. Den gedigna konstruktionen garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda.

Med dimensioner på Bredd 60x Djup 60x Höjd 50cm passar soffbordet perfekt in i olika inredningsstilar. 

Tillverkat av högkvalitativt massivt pinjeträ och MDF, kombinerar Näsby Svart det naturliga och det moderna. Den djupa svarta färgen ger en touch av elegans och raffinement till ditt rum.

Näsby Svart levereras färdigmonterat i kartong, vilket gör det till en enkel och snabb lösning för att förnya ditt utrymme. Bara packa upp och njut av detta imponerande soffbord direkt.

Uppgradera ditt vardagsrum med en modern design och pålitlig funktionalitet. Välj soffbordet Näsby Svart för att skapa en inbjudande och stilfull atmosfär i ditt hem.Artikelnummer:
A1002-60-S-04

Möbler
Övrigt