Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Ljusterö Vit 80x80x50cm

2350 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Ljusterö Vit.
Genomgående låda.
Bredd 80x Djup 80x Höjd 50cm.
Vikt 39 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Vit.
Färdigmonterad i kartong.

För att förbättra ditt vardagsrum med både stil och funktion kan soffbordet Ljusterö Vit bli det optimala valet. Det här elegant formgivna möbeln kombinerar praktisk förvaring med en modern estetik, vilket gör det till en idealisk komplettering för din inredning.

Soffbordet Ljusterö Vit har en genomgående låda med ett runt metallhandtag i svart, vilket ger en modern touch och extra förvaringsutrymme. Hyllplanet under lådan ger möjlighet att visa upp dekorativa föremål eller hålla vardagsprylar nära till hands. Den kraftiga toppskivan och de robusta benen säkerställer stabilitet och hållbarhet, vilket gör soffbordet till en pålitlig följeslagare för din dagliga användning.

Ljusterö Vit ger dig möjlighet att anpassa efter ditt utrymme och behov genom att enkelt sätta ihop två stycken för att skapa en större yta på 160x80cm passande det större vardagsrummet.

Med dimensionerna Bredd 80x Djup 80x Höjd 50cm erbjuder soffbordet en perfekt balans mellan generös yta och smidig design. Trots sin robusta konstruktion är det enkelt att hantera med en vikt på 39 kg.

Ljusterö Vit är designat för att passa lika bra i citylägenheten som i huset vid havet, med dess rena vita färg och moderna design som ger en fräsch känsla som kompletterar olika inredningsstilar.

Soffbordet levereras färdigmonterat i kartong, vilket gör det enkelt att integrera i ditt hem direkt. Med sin mångsidighet och stil kommer detta soffbord att bli en centralt belägen och praktisk möbel i ditt vardagsrum.Artikelnummer:
A1002-80-V-04

Möbler
Övrigt