Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Lagnö Vit 60x60x50cm

1550 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Lagnö Vit.
Genomgående låda.
Bredd 60x Djup 60x Höjd 50cm.
Vikt 35 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Vit.
Färdigmonterad i kartong.

För ett stilfullt och funktionellt tillskott till ditt vardagsrum är vårt soffbord Lagnö Vit det perfekta valet. Det här elegant designade möbel kombinerar praktisk förvaring med en modern estetik för att lyfta fram din inredning på bästa sätt.

Soffbordet Lagnö Vit erbjuder en genomgående låda med ett smidigt runt handtag i svart, vilket inte bara adderar en touch av elegans utan ger även extra förvaringsutrymme. Hyllplanet under lådan ger möjlighet att visa upp dekorativa föremål eller förvara dina vardagsprylar nära till hands. Den kraftiga toppskivan och de robusta benen garanterar stabilitet och hållbarhet, vilket gör detta soffbord till en pålitlig följeslagare för din vardagsanvändning.

Lagnö Vit ger dig möjligheten att anpassa efter ditt utrymme och behov. Du kan enkelt sätta ihop två stycken för att skapa en större yta, vilket ger dimensionerna 120x60cm.

Måtten Bredd 60x Djup 60x Höjd 50cm erbjuder soffbordet en balans mellan generös yta och kompakt design. Trots sin stabila konstruktion är det lätt att hantera med en vikt på 35 kg.

Tillverkat av högkvalitativt massivt pinjeträ och MDF, ger Lagnö Vit en känsla av naturlig värme och modern stil. Den rena vita färgen kompletterar olika inredningsstilar och skapar en ljus och luftig atmosfär.

Lagnö Vit levereras färdigmonterat i kartong, vilket gör det enkelt att integrera i ditt hem direkt. Upplev en perfekt kombination av stil och funktionalitet med detta eleganta soffbord.Artikelnummer:
A1002-60-V-04

Möbler
Övrigt