Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

TV bänk Kroksnäs Vit 130x40x50cm

2950 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

TV-Bänk Vit. 
Bredd 130x Djup 40x Höjd 50cm.
Löstagbar hylla i mittfacket.
Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Välkommen till det charmiga och praktiska TV-bänken "Kroksnäs" - en underbar möbel som kommer att förgylla ditt vardagsrum och ge en touch av nordisk elegans till din inredning.

Kroksnäs erbjuder gott om förvaringsutrymme för alla dina TV-tillbehör och mediaenheter. De smarta dörrarna på vardera sida ger dig bekväm åtkomst till dina ägodelar, medan det öppna facket i mitten ger dig möjlighet att smidigt placera din digitalbox eller dekorativa föremål.

Med omsorgsfullt utformade silversvarta metallhandtag blir Kroksnäs ännu mer inbjudande och tillför en subtil touch av lyx till din inredning.

Njut av att matcha Kroksnäs med andra möbler i ditt hem, eller låt den lysa ensam som en egen statement-möbel. Oavsett hur du väljer att använda den, kommer TV-bänken Kroksnäs att ge ditt hem den eftertraktade nordiska stilen och funktionaliteten du letat efter.

Så om du söker en tv-bänk med både stil och användbarhet, låt Kroksnäs bli en trogen följeslagare i ditt vardagsrum, redo att möta dina behov och förvandla din TV-tid till en bekväm och njutbar upplevelse.Artikelnummer:
LM13-130-V-2

Möbler
Övrigt