Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

TV bänk Kleven Vit 150x50x65cm

4550 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

TV Bänk Vit. 
Bredd 150x Djup 50x Höjd 65cm.
Fack övre 43,6cmx16,4cm   Löstagbart hyllplan i mittfacket.
Fack undre 43,6cmx15,6cm.
Vikt 43 kg.

​Klarglas i dörrarna.
Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Den kritvita färdigmonterade tv bänken Kleven är inte bara en elegant inredningsdetalj i rummet, den är också en praktisk lösning för dina underhållningsbehov. Med en storlek på 150x50x65cm och en kritvit färg som kan matcha din övrigt vita inredning, kommer den här tv bänken att bli en centralpunkt i ditt vardagsrum.

Det öppna facket i mitten med ett hyllplan ger dig den extra platsen du behöver för din digitalbox eller spelkonsol. Dörrar på höger och vänster sida med klarglas insättningar tillåter dig att se innehållet i de förvaringsutrymmen som finns där.

Tre lådor nedtill ger ytterligare plats för dina filmer, spel eller andra föremål du vill ha nära till hands när du tittar på tv. De runda handtagen i silversvart metall med matchande utanpåliggande gångjärn ger en fin kontrast till den kritvita färgen.

För dig som har en lite högre soffa ger en tv bänk på 65cm dig den bekväma tittvinkel du behöver för att kunna njuta av din favoritshow eller film. Med den här tv bänken kan du förvara alla dina underhållningsbehov på ett säkert och ordentligt sätt, samtidigt som du även får en fin inredningsdetalj i rummet.Artikelnummer:
VG111-V-29

Möbler
Övrigt