Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

TV bänk Djuv Vit 150x50x65cm

5450 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

TV Bänk Vit. 
Bredd 150x Djup 50x Höjd 65cm.
Vikt 43 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Låt dig bli förförd av den sofistikerade och eleganta Tv Bänken i kritvit med sina mått på 150x50x65cm. Denna tv bänk är den perfekta kombinationen av praktisk förvaring och tilltalande design, perfekt för att framhäva din tv och samtidigt ge dig möjlighet att organisera dina media-enheter.

Med två dörrar på höger och vänster sida och fyra lådor nedtill erbjuder den dolda förvaringsmöjligheter, medan det öppna facket i mitten med det praktiska hyllplanet ger dig det extra utrymme du behöver för digitalbox och annan utsrsustning. 

Runda handtag i silversvart metall på dörrarna och matchande utanpåliggande gångjärn är en snygg kombination på denna kritvita tv bänk. En högre tv bänk på 65cm har många fördelar, som att det ger en mer bekväm tittarposition för tv-tittande för dig som har en lite högre sitthöjd på soffan.

Du kommer också att ha tillräckligt med utrymme för att förvara och organisera alla dina media-enheter och tillbehör. Så välj den vita Tv Bänken Djuv och upplev en kombo av snygg design och praktisk förvaring.Artikelnummer:
VG112-V-38

Möbler
Övrigt