Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Storuman Vit 80x80x50cm

2195 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord i vitt med genomgående låda.
Bredd 80x Djup 80x Höjd 50cm.
Vikt 23 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbordet Storuman Vitt i den generösa storleken 80x80 cm är inte bara en möbel – det är ett konstverk i ditt vardagsrum. 

Det eleganta vitt färgade soffbordet lyfter omedelbart fram rummet och skapar en känsla av luftighet och rymd. Borfdsytan gör det till en perfekt plats för att visa upp vackra inredningsdetaljer, kaffebordslitteratur eller för att enkelt servera snacks när vänner är på besök.

Storuman Vitt erbjuder inte bara generös yta, utan den genomgående lådan på framsidan ger också praktisk förvaring samtidigt som den förhöjer den moderna och eleganta designen. De silversvarta rundade handtagen på lådfronten ger en subtil kontrast till den vita ytan och skapar en snygg balans i uttrycket.

De stabila benen, noggrant utformade och placerade, ger inte bara stadga utan är också en estetisk detalj som skapar en harmonisk och balanserad helhet. Storuman Vitt är konstruerat med omsorgsfullt utvalda material av hög kvalitet, inklusive massivt pinjeträ och mdf, vilket garanterar en hållbar och pålitlig möbel.

Soffbordet Storuman Vitt är inte bara en möbelval – det är ett konstnärligt uttryck av elegans och funktionalitet som kommer att förbättra och förgylla ditt vardagsrum på ett unikt sätt. Låt Storuman bli den centrala pjäsen som definierar din inredning med stil och karaktär.Artikelnummer:
LM04-80-V-19

Möbler
Övrigt