Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Stavdal Vit 60x60x50cm

1750 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord i vitt med genomgående låda.
Bredd 60x Djup 60x Höjd 50cm.
Vikt 17 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbordet Stavdal Vitt är en strålande kompanjon för den som söker en perfekt kombination av funktionalitet och elegans. Med sina mått på 60x60x50 cm är detta soffbord en vacker tillskott till ditt vardagsrum, oavsett om det är i den moderna lägenheten eller det avkopplande huset vid havet.

Den genomgående lådan på soffbordet Stavdal ger inte bara praktisk förvaring utan är också en estetisk detalj. De rundade handtagen på lådfronten i silvrig färg kontrasterar elegant mot den rena vita ytan, vilket skapar en modern och ljus atmosfär. De svängda benen nedtill förstärker möbelns design och lägger till en lekfull touch.

Soffbordet Stavdal Vitt är konstruerat med hänsyn till både hållbarhet och stabilitet, tillverkat av massivt pinjeträ och mdf. Med en vikt på 17 kg är det enkelt att flytta och anpassa efter dina önskemål. Möbeln levereras färdigmonterad i kartong, vilket gör att du snabbt kan njuta av dess charm och funktionalitet direkt efter leverans.

Ge ditt vardagsrum en uppfriskande och elegant touch med soffbordet Stavdal Vitt – en perfekt kombination av stil och användbarhet.Artikelnummer:
LM04-60-V-38

Möbler
Övrigt