Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Console Twinzie Vit 90x25x80cm

2295 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Grund Kinaskänk/Console i vitt med fyra lådor och två dörrar.
Bredd 90x Djup 25x Höjd 80cm.
Vikt 25 kg.

Nytillverkad asiatisk avlastningsskänk i täckande kritvit färg, dekorativt runt silversvart asiatiskt beslag med låssprint.
Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Twinzie vit, den eleganta och funktionella kinaskänken som ger din inredning en asiatisk touch. Denna nytillverkade skänk är tillverkad av massivt pinjeträ och MDF och har en täckande kritvit färg som ger den en stilren och modern look. Den är perfekt för dig som vill ha en mindre praktisk förvaringslösning med en touch av asiatisk design i ditt hem.

Twinzie har fyra lådor och två dörrar som ger dig extra förvaringsutrymme för allt från servetter och bestick till böcker och elektronik. De dekorativa silversvarta beslagen på lådorna och dörrarna ger skänken ett asiatiskt uttryck.
Med en bredd på 90 cm, djup på 25 cm och höjd på 80 cm tar Twinzie minimalt med utrymme i rummet samtidigt som den ger dig extra förvaringsutrymme och avlastning.

Skänken är färdigmonterad i kartong vilket gör den lätt att placera och använda direkt efter leverans. Twinzie är den perfekta avlastningsskänken för den som älskar asiatisk design där utrymmet i rummet kräver en grundare mindre möbel som tar minimalt med plats.Artikelnummer:
VG109-90-V-19

Möbler
Övrigt