Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Sängbord Tångelanda Vit 50x40x80cm

1750 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Sängbord Tångelanda Vit.
Bredd 50x Djup 40x Höjd 80cm.
Vikt 16 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.
Vid köp av två sängbord levereras en höger och en vänsterhängd dörr.

Möta elegans och funktionalitet med sängbordet Tångelanda - en unik möbel som sätter tonen för ditt sovrum. Med generösa mått, Bredd 50x Djup 40x Höjd 80cm, kombinerar detta sängbord stil med smart design.

Tångelanda skapar en visuell fest med ett öppet fack upptill, dekorerat med snygga kryss på sidorna, som ger en luftig och modern touch till din inredning. Nedtill finns en dörr som förses med två synliga silversvarta gångjärn och ett runt handtag för en elegant kontrast. Sockeln nedtill ger möbeln en stadig grund och extra stil.

Tillverkat av massivt pinjeträ och MDF, erbjuder Tångelanda hållbarhet och kvalitet. Dess vikt på 16 kg gör det till en stabil och pålitlig möbel för ditt sovrum. Dessutom levereras det färdigmonterat i kartong, vilket gör din inredningsupplevelse både smidig och bekväm.

För att möta olika behov och preferenser, levereras Tångelanda med en vänster- och en högerhängd dörr när du köper två sängbord. Uppgradera ditt sovrum med detta stilfulla och smarta sängbord och låt Tångelanda bli den perfekta följeslagaren för dina nattliga behov.Artikelnummer:
VG144-V-45

Möbler
Övrigt