Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Sängbord Mulberg Vit 43x39x75cm

1650 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Sängbord Mullberg Vit.
Bredd 43x Djup 39x Höjd 75cm.
Vikt 16 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Uppgradera ditt sovrum med sängbordet Mullberg - en fusion av funktionalitet och stil. Det kritvita sängbordet imponerar med sina generösa mått, Bredd 43x Djup 39x Höjd 75cm, och en smart design som förenar två lådor nedtill, samt ett öppet fack ovanför lådorna.

Mullberg står elegant på ben och utstrålar en nätt design samtidigt som det erbjuder stabilitet och pålitlig förvaring. De två lådorna ger gott om plats för att organisera dina nattliga tillbehör, medan det öppna facket tillför en extra dimension till dess design.

Denna stilfulla möbel fungerar inte bara som ett perfekt sängbord, utan gör även succé som avlastningsbord i hallen eller i andra rum. Tillverkat av massivt pinjeträ och MDF kombinerar Mullberg hållbarhet med en elegant och modern estetik.

Med en vikt på 16 kg är Mullberg stabilt och lättplacerat. Färdigmonterade i kartong gör att du kan njuta av din nya möbel utan onödigt krångel. Låt sängbordet Mullberg bli den praktiska och eleganta lösningen för ditt sovrum och ditt hem.Artikelnummer:
VG33-75-V-45

Möbler
Övrigt