Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Sängbord Ellenö Vit 50x50x65cm

1850 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Sängbord Ellenö Vit.
Bredd 50x Djup 50x Höjd 65cm.
Vikt 13 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Förnya ditt utrymme med sängbordet Ellenö Vit - en möbel som inte bara tillför stil utan också en unik charm. Med sina generösa mått (Bredd 50x Djup 50x Höjd 65cm) introducerar detta sängbord en ny dimension av elegans till ditt rum.

Ellenö Vit är utrustat med en elegant låda upptill, smyckad med ett silversvart handtag som är som en prydlig juvel på den kritvita ytan. Hyllplanet nedtill inte bara erbjuder extra förvaringsutrymme utan även en visuell dimension till designen. Benen, med en subtil svängning nedtill, inte bara tillför stabilitet utan även en touch av karaktär.

Tillverkat av massivt pinjeträ och MDF, bär Ellenö Vit på sig en historia av hållbarhet och kvalitet. Dess vikt på 13 kg gör det lätt att placera efter dina önskemål, medan den färdigmonterade designen i kartong gör att du snabbt kan njuta av din nya möbel.

Ellenö Vit är inte bara ett sängbord, det är ett konstverk. Dess anpassningsförmåga gör det också perfekt som sidobord vid soffan. Upplev en unik fusion av stil och funktionalitet med sängbordet Ellenö Vit och låt dess tidlösa design berika ditt hem.Artikelnummer:
LM12-V

Möbler
Övrigt