Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Köpmansdisk Svanvik Vit 180x45x95cm

7850 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Snygg Byrå i vitt med 16 lådor, kupade handtag.
Bredd 180x Djup 45x Höjd 95cm.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.
Vikt 65 kg.

Utforska den tidlösa elegansen hos vår köpmansdisk Svanvik i en strålande vit färg. Med sina generösa dimensioner på 180 cm i bredd, 45 cm i djup och 95 cm i höjd, kommer denna imponerande byrå att vara både praktisk och estetiskt tilltalande i ditt hem.

Tillverkad av massivt pinjeträ och MDF, kombinerar Svanvik köpmansdisk hållbarhet och skönhet på ett harmoniskt sätt. Den kritvita färgen ger en fräsch och ljus känsla till rummet, samtidigt som den smälter väl in i olika inredningsstilar.

Med hela 16 lådor erbjuder Svanvik gott om förvaringsutrymme för dina ägodelar. De sex större lådorna kan rymma kläder, filtar eller andra större föremål, medan de tio mindre lådorna är perfekta för att organisera smycken, nycklar och andra mindre tillhörigheter. Oavsett om det är i sovrummet, vardagsrummet eller hallen, kommer denna byrå att vara en funktionell och stilfull följeslagare i ditt dagliga liv.

För att lyfta fram dess eleganta design är Svanvik Byrå utrustad med vackra kupade handtag i silversvart metall. Dessa detaljer ger en touch av klass och förfining till möbeln och blir en visuell höjdpunkt i rummet.

För att göra det ännu mer bekvämt för dig kommer Svanvik Byrå färdigmonterad och förpackad i en stadig kartong. Du behöver inte oroa dig för krångliga monteringsprocesser eller extra arbete - du kan snabbt och enkelt njuta av denna fantastiska möbel så snart den anländer till ditt hem.

Ta ditt heminredning till en ny nivå av stil och funktionalitet med Svanvik byrå i kritvit färg. Skapa en organiserad och elegant atmosfär samtidigt som du njuter av den generösa förvaringskapaciteten. Med denna snygga köpmansdisk kommer du att bli förtjust i både dess praktiska egenskaper och dess estetiska skönhet.Artikelnummer:
WFC043-180-V-42

Möbler
Övrigt